NAJ PROSTOFER

Najboljši prostofer ni samo tisti, ki zbere največ kilometrov. Sopotniki namreč ocenjujejo tudi zadovoljstvo z vožnjo ter njun medsebojni odnos. Je prostofer točen, prijazen in vljuden? Je vožnja z njim kratkočasna in zabavna? Se je izkazal tudi kot spremljevalec? Kako odziven je? Ali vozi tudi ponoči, ob vikendih in praznikih? Vse te mehke dejavnike bomo ustrezno vrednotili in točkovali ter izbrali najboljše.

Prostofer po opravljeni vožnji pokliče na brezplačno številko 080 10 10 in sporoči, koga je vozil, kam ga je peljal, koliko časa je porabil in koliko kilometrov je prevozil.

Komunikacijski center pokliče uporabnika in ga prosi, da oceni:

  • zadovoljstvo z vožnjo (občutek varnosti)
  • zadovoljstvo s prijaznostjo in dodatna pomoč

Zlata mreža vsako leto nagradi najbolj prizadevne voznike in se jim ob tej prilžnosti zahvali v imenu vseh uporabnikov. 

Dogodek NAJ PROSTOFER 2015 smo pripravili v torek, 18. 10. 2016 pod častnim pokroviteljstvom Ministra za javno upravo Borisa Koprivnikarja in župana Mestne občine Ljubljana Zorana Jankoviča, ki je za prireditev v Mestni hiši v Ljubljani, prijazno odstopil tudi dvorano.

23. januarja 2015 smo v Ljubljani organizirali dogodek NAJ PROSTOFER 2014. Razglasili smo najboljše prostovoljne voznike v treh kategorijah:
- največ prevoženih prostoferskih kilometrov,
- najbolje ocenjeni prostofer s strani uporabnikov,
- najboljši prostofer upoštevaje vse kriterije – NAJ PROSTOFER 2014.

Najboljše prostoferje za leto 2013 pa smo razglasili v okviru dogodka NAJ PROSTOFER, 8. oktobra 2013, na Vranskem v Centru varne vožnje AMZS.