Postanite sponzor

PROSTOFER odpira sponzorjem nove komunikacijske in prodajne kanale do starejših in upokojencev, ki postajajo vse številčnejša skupina potrošnikov in medijskih konzumentov.

Projekt ustrezno predstavljamo preko sodelujočih organizacij in partnerjev, skrbimo za medijsko odmevnost. K promociji projekta smo pritegnili avtomobilske novinarje, poskrbimo za objave v avtomobilskih in seniorskih medijih. Projekt smo ustrezno promovirali tudi s pomočjo nacionalnih medijev, kot sta Val 202 in TV Slovenija (oddaja Dobro jutro).

Pripravljamo članke o tem, kako se starejši znajdejo v prometu in kako nanje gledajo drugi; katere so značilne vozniške napake starejših v prometu; kako je s kontrolnimi zdravstvenimi pregledi in ohranjanjem spodobnosti za vožnjo. Pri izbiri primernega avta za starejše dajemo poudarek varnostnim, podpornim, preventivnim sistemom in ekološkim vidikom v avtomobilih.

Vključena podjetja, organizacije in partnerji, ki nastopajo pri podpori prostovoljstva, so prepoznana z visokim nivojem družbene odgovornosti.

Ker takšen projekt potrebuje poleg prostovoljnega dela tudi finančno sodelovanje, vas vabimo, da se nam pridružite tudi vi.

Glede sodelovanja smo odprti.  Z veseljem se oglasimo pri vas osebno, da vam predstavimo projekt in poiščemo skupne točke sodelovanja. 

Vodja projekta Zlata mreža:
Eva Jelnikar Mrak
031 614 523